Tuesday, 8 November 2011

Alamak!apa salah ko telefon?

salam sejahtera semua..


lamenyela aku tak update blog ni....hurmm..ape taknye...asyik demam jep..haiz..#bajet ade orang tanye lak..-_-"

ok OK...kali nie aku nak cakap sal keburukan penggunaan henset..




                                       





i believe most of us ade henset...n kebyakannya seme berjenama kelas2...sony anak eric,norkiah,samsung n mcam2 lagila...tapi kenape aq perlu cakap sal keburukan henset..hurmm..

first of kosla idea kurang kan?second coz aq tengok ramai org y suke gayut2..*bkan jeles..tapi peringatan.:p


ok...so aq pon pergi la temu ramah doktor HKL sekejap tadi...#kejadah...aq mmg wartawan pon kan...wartawan GOOGLE..

Mengikut kajian yang sebelum ini dijalankan oleh New England Journal of Medicine dan Persatuan Perubatan Amerika (AMA) tiada terdapat apa-apa bukti kukuh bahawa penggunaan telefon bimbit boleh menyebabkan ketumbuhan dalam otak kepada penggunanya.Kajian sains sudah lama membuktikan bahawa antenna yang dipakai pada telefon bimbit itu boleh mendeposit atau menyampaikan radiasi (RFR) pada badan manusia, boleh menembusi tisu manusia, apatah lagi menembusi otak manusia yang sudah pasti organ manusia paling lembut dan paling sensitif.

Kajian mempercayai bahawa pancaran elektromagnet dari tiang alat pemancar komunikasi telefon bimbit mungkin boleh menyebabkan :

i) Luekimia ( barah darah putih )

ii) Kanser otak

iii) Sclerosis

iv) Kerosakan pada sel-sel otak (spinal cord )


ha!grrr..bahaye tau kalo gayut lame2....i mean gayut nga henset...bkan gayut atas dahan k...#kami taula..-_-"


gayut bole...tp jangan lame2 tau...6t dapat penyakit2 tu...tapi doakan lah x k..^-^

lagi satu henset skunk bole lead kite pade bde2 tak senonoh..i mean...PORN of kos..*hey...jangan cakap aq plak k..tak pena dalam hidop aq simpan dlm henset bde alah tu..dlm lappy adela..hahahhaha..#ok tpu...percaye y henset tu jep..y lappy jangan k....maklumla..saiful budak baek..^-^


contoh benda laen bde y xsenonoh yang org buat nga henset..18sx..



                                               






                                    


                    pompuan biler berpakaian silala tutop seme bde y ptg..kat luar ramai pervert..-_-"



ade lagi....hehehehehhehe..#p/s:tidak ade kene mgene dgn y idop or suda mati...





                                  1.garu....

                                        





                                     2.cium!!*sumpah aq geli..

                                       




                                   3.peace!!tahniah..sekarang anda suda femes..-_-"

                                   




ok Ok...cukop...grrr....pervert giler entry kali ni..hahahhahah..saje2 bha..^-^


ingat jangan gayut lame2 tau..n jangan slah gunakan enset..xbaek..Tuhan mara...^-^




                              







BACE JE KE?KOMENLA WEYH ^-^

6 comments:

  1. astaga! yg last tu.. ahahaha

    ReplyDelete
  2. y xley bla muke dye lepas terkantoi..ngeeee..hahahahha..:p

    ReplyDelete
  3. sumpah dasar horny punye minah...

    ReplyDelete
  4. erghhh geli la minah last tuh!

    p.s: ermm nak join segmen fa tuh, kena buat entry la epul. hehe baca balek rules dia kayh.

    mekaseh!

    ReplyDelete
  5. ok yang last tu mmng x leyh blah...ilmiah bercampur..luch2

    ReplyDelete