Saturday, 29 March 2014

Am

New Buddy

Assalamualaikum semua! Hye guys! Hye gang! sebelum mulakan bicara, rutin biasa .... *tiup habukkkk* fuhhhhh! Phuiiii! sebulan sekali update.memang ler! Maaf laaa... ceq busy!

Haaa...jarang aku ckap psal buddy aku kan? Entry kali ni aku nk buat khas for my buddy, Azeem Raflie or nama manja Am. Sbenarnya more to online buddy. hahaha. Kami tkpernah jumpa. Tapi kami rapat macam pernah jumpa. Setiap masalah aku, aku citer kt dia, bole katakan A smpai Z aku citer. eh!biar betol epul?Taktakot ke? eh tklaa..buatpa nak takot? aku tahu isi hati dia mcam mana. Walaupun kami tkpernah jumpa, tp kami ibarat satu kepala. Kalau dia perempuan, dah lama aku ajak kahwin. hahaha! *awkward!

                                             


The unique thing bout us is, kami taksama umur tapi pemikiran y sama... Kami ibarat Finn & Jack the twins. klik sini utk jackstwin awesome! Aku ibarat Finn, y kdg2 innocent & kdg2 nakal while Am is jack y memang nakal & sgt2 friendly! ( haha, sorry jack, im describing the truth. but! di sebalik kenakalan dia tu, ada kebaikannya, itu y menghiburkan orang)
               
                                                   



Aren't they look cute together?



Btw, banyak lagi benda y sama ttg kami, like what we dont & do like a lot. Contoh, dia suka makan malam & berjaga! Hahaha. Kalau aku kt rumah pon lagu tuuu...Jangan harap nk tidur awal kalau esok tkdek papa menarik. hehe. Lagi satu, kami suka model y sama. Fransisco Lachowski NO!Suka style okayh...jangan pk lain. hehe.


Satu gambar cukup! ;)

Katanya : Dia suka mee cantonese . Am , sebenarnya aku tkpernah rasa lagi mee tu. hahahaa. Tinggi dia 175cm. Colour y dia suka hitam, silver , blue & purple. Antara movie kat lappy or wayang, WAYANG! Kepada mak-2, kasi la anak-2 kecil kt budak ni, katanyaa suka budak-2 (byak benor commons kita kan jack? )  Kami suka Glee! Dia sdg bina body aku sdg kempiskan perut. The point is, masing2 anggap great shape of body tu penting. ;)


Okay itu sajohhh utk more details, pm him. He is a good guy, a great buddy so make sure your dirty finger doesnt touch him, if you're insisting to touch him with your dirt, come let's have some fun with fisting. ;)

                                                   


AM, Handsome kan? Untung siapa dpt dia, baik hati sgt2 plus bonus rupa. ;)

 p/s : Hye jack. Kalau kau baca entry ni, which is i don't know when, you must remember this " I will always beside you" . Aku doakan kau cepat2 dapat sambung study! Btw, aku tksabar nk bawak kau jalan2 kt ganu.

BACE JE KE?KOMEN LA WEYH

No comments:

Post a Comment